58-årig mand truede hjemmehjælper i Assens med oversavet jagtgevær

En hjemmehjælper i Assens blev i eftermiddag truet med et skarpladt oversavet jagtgevær af en 58-årig mand, som hun skulle hjælpe.

Ved 13.30-tiden blev en ambulance tilkaldt til Spurvevænget i Assens, hvor en 58-årig mand var fundet i sin lejlighed med en mindre læssion i hovedet. Manden var fundet af naboen. Falck-redderne skønnede ikke, at ambulancen skulle benyttes - i stedet blev en hjemmehjælper tilkaldt for at tage sig af den 58-årige.

Da hjemmehjælperen ankom, sad den 58-årige i en sofa inde i stuen, og Falck-redderne gjorde klar til at forlade stedet, da den 58-årige pludselig rakte ned under sofaen, hvorfra han tog et oversavet jagtgevær som han rettede direkte mod hjemmehjælperen. Hjemmehjælperen befandt sig på det tidspunkt omkring to meter fra den 58-årige.

Den ene Falck-redder var snarrådig nok til at slå geværet væk fra retningen mod hjemmehjælperen. Herefter overmandede begge Falck-reddere den 58-årige og politiet blev tilkaldt.

Mandens motiv til at true hjemmehjælperen med jagtgeværet kendes endnu ikke. Den 58-årige mand er anbragt i detentionen, da han var fuld. Fyns Politi oplyser at manden på et tidspunkt skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip