6-årig blev voldsomt forbrændt ved ulykke i SFO

Det var kombinationen af brændbarvæske og et i forvejen tændt bål, der var årsagen til den voldsomme forbrænding i lille Magnus' ansigt.

Magnus' søster går også på Østre Skole i Thisted, og det var hende, og ikke personalet, der gav faren besked om ulykken.

Faren dukkede hurtigt op, og kørte Magnus direkte til Thisted Sygehus.

Kort forinden havde pædagogerne forsøgt at lindre forbrændingen med kolde karklude, men det var ikke nok, for ikke længe efter ankomsten til Thisted Sygehus blev Magnus fløjet med helikopter til Rigshospitalets brandsårsafdeling.

8-9 timers overskyldning med vand krævede forbrændingerne, hvor Magnus lå i en særlig seng, med haner der heletiden hældte vand ud over ham.

Mor til Magnus, Liv Durhuus, fortæller at Magnus i nat har fået en okay søvn, og at han har fået smertestillende, men at han også er stærkt medtaget, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladet skal Magnus nu være indlagt i 12 dage, inden der kan tage stilling til, om han skal have transplanteret hud til de forbrændte områder.

Men Magnus er en tapper dreng, for på trods af forskrækkelsen og de mange smerter, fik han alligevel sin mor til at tage et billede af den læge-helikopter, som fløj dem til Rigshospitalet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip