6 grunde til, at du skal dyrke morgensex

Er det ikke allerede en vane for dig og din partner, lyder alene tanken måske helt overskuelig: Sex om morgenen… Når man er træt og sur og ugidelig?

Men så ved du nok ikke, hvor mange fantastiske fordele der er ved at få et godt knald, inden dagen rigtig er begyndt.

Derfor har Bustle lavet en liste, hvor de har samlet en liste med ekspertviden om alt det gode - ud over den helt åbenlyse nydelse, selvfølgelig - der er ved morgensex.

Se et udpluk her:

1. Det ‘tænder’ din hjerne
Det er faktisk sådan, at orgasmer er gode og sunde for hjernen. De både øger ilt- og blodtilstrømningen til de nedre regioner og tilkalder også en hel del andre næringsstoffer.
Så man kan faktisk sige, at orgasmer kan aktivere din hjerne.

2. Du er for træt til at være for bevidst om dig selv
På et hvilket som helst andet tidspunkt på dagen, hvor du har sex, kan du finde på at være utroligt bevidst om din krop, de underlige lyde, når I rammer hinanden og den slags. Om morgenen, når du lige er vågnet, er der stor sandsynlighed for, at du er for døsig til at være specielt bevidst om de detaljer.
- Nogle gange, når folk er halvsovende eller halvvågne, virker det på samme måde som en smule alkohol virker, siger forholdsekspert Wendy Walsh til Bustle, og fortsætter.
- Når man er hæmmet, betyder det, at man er for bevidst om sig selv - du bekymrer dig om, hvad din partner ser.

3. Det gør dig afslappet før din travle dag starter
Ærligt talt, hvem kan egentlig blive sur på trafikken, chefen eller ham kollegaen, der igen har taget de sidste dyrebare koffeindråber uden at sætte en ny kande over, når man er helt afslappet på den der måde, som man kun bliver det efter lagengymnastik?

4. Det gør hele din dag bedre
Synes du generelt bare, at dit arbejde er nederen, så er morgensex også en god måde at sørge for at pakke sig selv ind i rendyrket positivitet.
- Morgensex er det bedste, for uanset hvad der så sker resten af dagen, har man allerede fået sex, så det hele kan ikke være så slemt. Orgasmer er en humørindsprøjtning, siger Sophie St. Thomas, sexskribent fra VICE, til Bustle.

5. Det er en god udligning
Du og din partner har formentlig ikke det eksakt samme dagsmønster.
Derfor er det sandsynligt, at den ene er mere træt og udkørt end den anden om aftenen, hvor I vil dyrke sex.
Om morgenen, derimod, er forskellen på jeres energiniveau nogenlunde udlignet, hvis I altså begge har fået en ordentlig nats søvn.
- Det største problem for par er, at de er så forbandet trætte sent på aftenen, siger forholdsekspert Wendy Walsh.
- Så gør det, når dagen stadig har guld i mund, og I er udhvilede. Så behøver I ikke klæde jer pænt på, og der er ingen pres på for at se godt ud, siger hun.

6. Lyset er langt mere flatterende
Selvom du er mindre bevidst om dig selv i de tidlige morgentimer (se punkt 2) gør det jo ikke noget, at du alligevel tager dig ualmindeligt godt ud i det lys, der bliver ud af, at solen hænger lavt på himlen, vel?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip