6 mærkelige fakta, du sikkert ikke vidste om sex

Sex er ikke bare sex. Lagengymnastik kan være skønt, kedeligt, bizart, frygteligt og meget andet.

Men uanset hvad, så er sex fyldt med små spidsfindigheder, som de færreste nok kender til. Den amerikanske blogger Amanda Chatel har samlet de mærkeligste fakta om sex.

Læs også: Ny undersøgelse afslører: Her er den farligste sexstilling

Her er seks af hendes bud, som dog nok ikke vil give dig mindre lyst til knalderiet:

1. Kvindelig ejakulation er faktisk bare tis. I årevis har forskere gisnet om, hvad det er, der kommer ud af kvinder, når de får orgasme og ejakulerer. Men svaret er meget simpelt, det er urin. Og det er også tilfældet, selvom om kvinden har tom blærer, når ophidselsen finder sted.

2. Din næse bliver påvirket, når du har sex. Selvom om næsten forekommer noget usexet, så gør din næse det samme som din vagina eller penis. Den svulmer nemlig og bliver større.

3. Sex kan være livreddende. Det er måske knap så relevant for dig, men ikke for dit kæledyr. Undersøgelser viser, at hvis hun-fritter (ilder) ikke har sex, når de er i løbetid, risikerer de at dø. Så for nogle (fritter) er det legalt at råbe "Hvis jeg ikke får sex lige nu, så dør jeg!".

Læs også: 6 vaginal-lugte du skal kende og være opmærksom på

4. Fede mand holder længere. En tyrkisk undersøgelser viser, at en måde at få mænd til at holde længere i sengen, er ved at lade dem gå amok i pizza og pommes fritter. Mænd med ekstra kilo på kroppen holder nemlig "fanen" højt gennemsnitlig i 7,3 minutter, mens tynde fyre har en gennemsnitlig præstationstid på lidt under to minutter.

5. Sex gør dine bryster større. Synes du dine bryster er for små, så skal du ikke holde dig tilbage med sex.. For dine bryster kan vokse med op til 25 procent under sex. Det er stigningen i pulsen og blodtrykket, der får dine bryster til at svulme.

6. Mere sex er lig med højere indkomst. En græsk undersøgelse peger på, at folk, der har sex mere end fire gange om ugen tjener gode penge på jobbet sammenlignet med dem, der ikke fik sex ofte. Og oven i det kommer også, at lykkelige folk har mere sex end andre. Måske har det noget at gøre med pengene? 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip