6 steder du bare ikke må prutte

Vi gør det alle sammen. Prutter. Hele tiden, faktisk, men kender du det der med, at man er kommet til at slippe en vind det helt forkerte sted?

Til MR- eller CT-scaninngen:
Det fucker det hele op, og du vil få sådan en automatisk stemme i ørerne, der siger: Du må ikke bevæge dig. Billederne skal jo bruges, og helt ærligt. Der sidder en lækker læge og holder øje med dig.

Jobsamtalen:
Det må bare ikke ske. Personen, der var ved at blive din kommende chef, blacklister dig nu som upassende og frembrusende på den ufede måde.

Første date:
Nu stopper du simpelthen. Hvad er det for et indtryk at at efterlade? Din date bliver nok ikke hængende særligt længe

I kirken:
Du sidder til en barnedåb, bryllup eller stuvet sammen juleaften, og så slipper du så at sige ventilen, så selv præsten hopper i et ufrivilligt spjæt og kigger med et bestemt blik på dig.

I supermarkedskøen:
Du skal lige til at bøje dig ned for at tage dine varer op af kurven og hen på båndet, da du giver efter, så det runger helt hen til kasseekspedienten. Gør det ikke, hvis du handler der dagligt.

I en proppet bus eller tog:
Der lugter måske ikke så godt i forvejen, men helt ærligt. Det kan være nødvendigt at stå af ved næste stop. Alle hader en ildelugtende stank af fisk fra din bagdel. Gå nu på toilettet i stedet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip