6 ting folk tænker om store bryster, der ikke er sande

En blogger ved navn Rebecca Jane Stokes har taget kampen op med nogle af de forestillinger, som folk har om en stor barm.

Hun har selv dobbelt E-skåle (i amerikanske størrelse), og hun siger, at der hersker mange misforståelser derude om store bryster.

Derfor har hun skrevet et indlæg på hjemmesiden Yourtangos side.

Her er seks løgne folk siger om negative ting ved at have store bryster:

Løgn nr. 1: Det er svært at finde tøj, når man har store bryster.
Man skal lære det først, men derefter er det altså ikke så svært at finde noget tøj, man kan passe i, selvom man har en del til gården (og msåke også noget til gaden).

Løgn nr. 2: Det er umuligt at dyrke motion med store bryster.
Man kan godt bruge det som undskyldning, siger Stokes, men det passer altså ikke helt. Hvis man gerne vil, så kan man sagtens træne, det kræver bare den rette sports-BH.

Løgn nr. 3: En stor barm for dig til at se fed ud.
Heller ikke sandt. Store bryster får dig ikke til at se tyk ud, de får det til at se ud som om, ja… som om du har store bryster.

Læs også: Manden tog to skefulde kokosolie om dagen - opdagede vilde reaktioner i kroppen

Løgn nr. 4: Du kan ikke sove på maven.
Selvfølgelig kan man det. Man skal bare lægge sig med ryggen opad og næsen ned mod puden, og så går det helt af sig selv, skriver Rebecca Jane Stokes.

Løgn nr. 5: Mænd er besatte af store bryster.
Igen siger bloggeren, at offentligheden ikke har helt fat i sandheden. Selvom udsagnet ikke er direkte forkert, så er det i hvert fald misvisende. Mænd er bare generelt besatte af bryster, store, små og dem midtimellem. (Hvis de ellers er heteroseksuelle.)

Løgn nr. 6: Det er umuligt at købe BH’er for penge, når man har store bryster.
Det kan godt lade sig gøre, siger Stokes. Det handler bare om, at man nok har brug for god kvalitet med en stor barm. Alle andre der vil have god kvalitet, må betale ligeså meget for den.

Læs om flere løgne om de store barme her..

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip