65.000 Stones-billeter væk på tre minutter

Samtlige 65.000 billetter til The Rolling Stones’ koncert i London til sommer blev revet væk på tre minutter, da salget åbnede fredag formiddag, og det forlyder nu, at bandet overvejer at spille en ekstra gang for at imødekomme den gigantiske efterspørgsel. Foreløbig sender Rullestenene dog blot deres fans en Twitter-hilsen med besked om, at alle pladser i Hyde Park er udsolgt suppleret med et tillykke til de heldige, som fik billetter.

»Vi ses den 6. juli«, slutter gruppen.

Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood og Charlie Watts offentliggjorde i sidste uge programmet for en kort nordamerikansk turné og glædede de europæiske fans med koncerten i London. Trods tårnhøje priser spåede musikindustriens iagttagere på forhånd, at interessen ville være enorm, men udsolgt på tre minutter imponerer alligevel selv Jagger.

Forsangeren vurderer dog, at gratisterne også får en chance:

»Jeg er sikker på, at der stadig er plads til en flok af dem, der planker den over hegnet og kommer gratis ind«, siger Jagger til den britiske Absolute Radio og forsikrer:

»Jeg er ikke besat af billetpriser«.

Det koster officielt mellem 880 og 2800 kroner at overvære Stones-koncerten i Hyde Park, men den pris er for længst forældet. Allerede fredag eftermiddag blev billetterne handlet på internettet for op mod 25.000 kroner stykket. Den forestående »50 and Counting«-turné ventes at blive rockveteranernes sidste.

 

Dagens Gossip