69-årig skuespillerinde som skønhedsideal

Det er ikke kunne unge kvinder, der kan være skønhedsidealer.

Det er den 69-årige skuespillerinde Helen Mirren et levende bevis på. Mandag præsenterer kosmetik-giganten l'Oreal nemlig den aldrene kvinde som deres nye ansigt udadtil, skriver Daily Mail.

Hun får selskab af en række skønheder, der er halvt så gamle som hende. Popsangerinden Cheryl Fernandez-Versini på 31 år, den 30-årige model Lara Stone og "Gossip Girl"-skuespillerinden Blake Lively på 27 år.

Helen Mirren er en anerkendt skuespillerinde og har blandt andet vundet en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for sin præstation som dronning Elizabeth 2. i filmen "The Queen".

Det er ikke første gang, at l'Oreal benytter ældre kvinder som ambassadører for deres mange skønhedsprodukter. Både Jane Fonda og Diane Keaton har været det i en alder af henholdsvis 76 år og 68 år.

Helen Mirren har tidligere fortalt, at hun er blevet mere selvsikker med alderen.

- Det underlige er, at jo ældre man bliver, desto mere hviler man i sig selv, selvom tiden giver én mindre grund til ikke at gøre det. Når man er ung og smuk, er man paranoid og ulykkelig. Når man bliver ældre, er det virkelig ironisk, lød til dengang ifølge Daily Mail.

Newspaq

 

Dagens Gossip