7 frække tips der giver sexlivet krydderi

Et sundt og velfungerende sexliv spiller en meget stor rolle for et godt parforhold. Men selv de par, der har virkelig god kemi i dobbeltsengen, kan trænge til at prøve noget nyt.

Her er en håndfuld idéer til, hvordan I kan give jeres sexliv lidt ekstra krydderi i hverdagen.

1. Forfør ham.
Alle synes det er dejligt at føle sig begæret. Så vis din mand hvor meget, du har lyst til ham. Det virker måske som et simpelt råd, men det er en sikker vinder. Tænk på, hvor dejligt det er, når han viser, at han vil dig.

2. Flyt sexlivet ud af dobbeltsengen.
Prøv at bevæge jer ud af soveværelsets trygge rammer. Hav sex i badet, på køkkenbordet, eller måske ude i offentligheden, hvor I risikerer at blive opdaget. Nye rammer vil pifte jeres sexliv op.

3. Udforsk hans erogene zoner.
Når vi forsøger at tilfredsstille hinanden, kommer vi ofte til at fokusere på ét bestemt sted. Husk, at der er mange steder på vores krop, der er rare at få stimuleret. For eksempel nosser, mellemkød og anus.

4. Giv ham bind for øjnene.
Når vi ikke kan se, bliver vores andre sanser forstærket. Så hvis du giver ham bind for øjnene, vil det føles endnu mere intenst, når du rører ved hans krop.

5. Bind ham fast til sengen.
Bind ham fast til sengen med plyshåndjern eller blødt stof. Dette giver dig den ultimative kontrol, og han vil med garanti nyde at læne sig tilbage og modtage.

6. Vær hans slave.
Denne lille leg vil helt sikkert tænde jer begge to. For en dag skal du gøre lige, hvad han beder dig om. Det er dog vigtigt, at I taler om grænser, før I kaster jer ud i legen - så det bliver en fornøjelse for jer begge to.

7. Køb legetøj sammen.
Det behøver ikke at være så meget, der skal til, for at I kan live jeres sexliv lidt op. Tag ham med i en sexbutik og kig på legetøj. Køb noget sammen, som I begge har lyst til at prøve af. Det kan være en vibrator, et kostume eller måske et frækt spil.
 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip