7 geniale ting, du kan bruge enlige sokker til

Hvor forsvinder sokker hen? Vi har stillet os selv det spørgsmål i årtier uden at komme et svar nærmere.

Så nu tager vi en ny vinkel på det. For i stedet for at smide den ene strømpe ud, når den anden er forsvundet på mystisk vis, er der mange smarte, nye ting, som du kan bruge den til.

Goodhousekeeping.com har lavet en liste over dem. Se nogle af dem her:

1. Fjern stanken fra skabet
Brug den ensomme sok til at få en ny og herlig duft ind i skabet. Fyld den med en portion kaffegrums og hæng den i skabet - alternativt i dit køleskab, hvis det lugter. Grumsen absorberer nemlig de gustne dufte.

2. Beskyt dit gulv
Hver gang, du får en pludselig trang til at flytte rundt på møblerne derhjemme, er dit trægulv i fare. Klæd møblernes ben i sokker, før du begynder at trække dem hen over gulvet.

3. Støv planterne af
Det ser trist og sjusket ud med støv på planterne. En snedig måde at tørre støvet væk er ved at ae planten nænsomt med en fugtig sok på hånden.

4. Undgå flytteskader
I stedet for lag på lag af reklamer og avispapir, kan du pakke dine skrøbelige værdifulde genstande ned i en sok, for du lægger dem i en flyttekasse med de andre køkkenting.

5. Afstøv persienner
Hverken klud eller støvkost er helt optimalt, når du vil gøre rent i de mange revner i persiennerne på dit vindue. Faktisk er hånden det allerbedste redskab til at komme ind i alle sprækker: Gør en sok lidt våd, stik hånden i, og tør så bare løs.

6. Beskyt din telefon
Er du konstant bange for at tabe din telefon, fordi du ved, den går i stykker, når den rammer jorden? Læg den ned i en sok, så den har et ekstra lag af blød beskyttelse.

7. Adskil sko fra tøj i kufferten
Du vil helt sikkert gerne undgå, at det underste på dine udendørssko kommer i nærkontakt med dit tøj, når du pakker en kuffert. Det kan gøres helt simpelt ved at putte fodtøjet ned i en strømpe.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip