73-årige Else Petersen fra Fanø er fundet

17/05/2013 15:57

Ann Katrine Warren

Nyheder
Den bortgåede 73-årige kvinde Else Pedersen, der forsvandt fra sin bopæl på Fanø i går, er fundet i god behold takket være mange gode henvendelser fra borgerne. Politihunde afsøgte, efter oplysninger fra borgerne, området nordvest for Nordby. Ligeledes blev en eftersøgningshelikopter indsat til at overflyve og afsøge hele det pågældende klitområde. Bliv ven med Dagens.dk på Facebbok - altid gratis nyheder Her lokaliserede helikopteren Else Pedersen liggende i klitterne. Hun er i god behold om end lettere forkommen og er kørt til skadestuen i Esbjerg. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Familien og Fanø Plejecenter er underrettet. Klik her og bliv medlem af Danmarks nye Facebook-side med efterlysninger

Mest læste i dag

Den bortgåede 73-årige kvinde Else Pedersen, der forsvandt fra sin bopæl på Fanø i går, er fundet i god behold takket være mange gode henvendelser fra borgerne.

Politihunde afsøgte, efter oplysninger fra borgerne, området nordvest for Nordby. Ligeledes blev en eftersøgningshelikopter indsat til at overflyve og afsøge hele det pågældende klitområde.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebbok - altid gratis nyheder

Her lokaliserede helikopteren Else Pedersen liggende i klitterne. Hun er i god behold om end lettere forkommen og er kørt til skadestuen i Esbjerg. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Familien og Fanø Plejecenter er underrettet.

Klik her og bliv medlem af Danmarks nye Facebook-side med efterlysninger