77-årig Hollywood-veteran er pjattet med pot

Ud over sin imponerende skuespillerkarriere er Jane Fonda også et træningsikon. Hun blev kendt op gennem 80'erne for at optræde i stramtsiddende spandex-dragter i sine utallige fitness-videoer.

Men selv om den erfarne træningsdronning i 2012 udgav dvd'en "Yoga for begyndere," er der dog andre ting end lotusstillingen, der får hende helt i ro.

I et interview i forårsudgaven af magasinet DuJour fortæller den 77-årige skuespillerinde, at hun godt kan lide at fyre en fed i ny og næ.

- Jeg ryger pot en gang imellem, og denne åbenbaring kommer altså med en advarsel selvfølgelig: Jeg kan ikke se en film på pot, for jeg synes altid, at det så er den bedste film, jeg nogensinde har set. Men når jeg så bliver sober igen, tænker jeg, hvad jeg dog tænkte på, siger Fonda, der som skuespillerinde selv har vundet to Oscar-statuetter.

- Jeg har en stærk tro på, at ældre mennesker har en større følelse af velvære - og ældre kvinder i særdeleshed. Hvad pokker har vi at miste, spørger Hollywood-veteranen, der er det ældste kampagneansigt for skønhedsgiganten L'Oreal.

Jane Fonda har i alt været nomineret til syv Oscar-statuetter, hvoraf hun har vundet to for bedste kvindelige hovedrolle for henholdsvis "Klute" og "Coming Home."

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip