77.000 nye fotos af Odense på nettet

En mystisk grå bil med et sært lille tårn på taget har fuldført sin mission i Odense. Bilen var en fotovogn, der kørte for korttjenesten Krak, som har opdateret sit danmarkskort inklusive nye gadefotos af alle Odenses krinkelkroge.

I forsommeren 2013 kørte Kraks fotovogn, der kan indfange billeder i en fart på op til 80 km/t, over 300 kilometer i byen. Det blev til flere end 77.000 billeder af Odense, der nu kan ses som gadefotos på Krak.dk.

- Krak skal altid kunne tilbyde de mest aktuelle og brugbare kort, og det inkluderer vores gadefotos, som vi nu har opdateret i et større område end nogensinde før, bl.a. inklusive nye fotos fra Odense. Det hjælper os med at opfylde Kraks mission om at levere de bedste lokale søgninger, fordi vi kan vise et gadefoto af den præcise adresse på den ven eller butik, man søger efter, fortæller adm. direktør Stefan Kercza fra Krak, der er Danmarks største lokale søgetjeneste.

Ud over Odense besøgte fotovognen sidste år København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg, som også har fået friske gadefotos på Krak.dk.

 

Dagens Gossip