7’eren bringer musikere og fans tættere sammen i "Voodoo"

Tidligere Boogievært Jeppe Voldum og sangerinde Inez Gavilanes bliver værter for programmet, der sendes live fra mandag til torsdag mellem 15 og 16 på Danmarks nye ungdomskanal, 7’eren.

”Voodoo” er et musikprogram i øjenhøjde med 7’erens unge målgruppe. Vores seere skal være med til at forme programmet, og rykke kunstnere og fans tættere på hinanden. Slut med klassiske sofa-interviews og ekspertværter. Ind med digital interaktion, Skype-samtaler og seer-anmeldelser”, fortæller 7’erens kanalchef, Nanna Schultz.

”Voodoo”-værtsparret er et par markante personligheder, der har styr på, hvad der rykker i musikkens verden: Jeppe Voldum og Inez Gavilanes. Jeppe startede sin tv-karriere på DR´s Boogie TV, og Inez har en fortid som sangerinde i ind- og udland og som radiovært på The Voice. Nu er Jeppe og Inez klar til at formidle den bedste musik, Voodoo-listen, seer-anmeldelser og meget, meget mere – og de glæder sig.

- Jeg har altid elsket musik, så derfor er jeg lykkelig for at blive en del af ”Voodoo” holdet. Jeg ser specielt frem til at lave ”Et døgn med…”, hvor vi udstyrer en kunstner med et videokamera, et spørgeskema og 24 timer til at optage noget til os. På den måde bringer vi seerne tættere på stjernerne, fortæller Inez Gavilanes.

”Voodoo” har premiere mandag den 4. februar kloken 15 på 7’eren.

 

Dagens Gossip