8-årige Silas nægtet adgang til fodboldbrag i Parken: Du har den forkerte trøje på

Det største af dem alle. Fodboldbraget mellem Brøndby og FC København i Parken har fået noget af et eftermæle, efter en flaskesamler blev nedgjort og teenagere smidt ud af Parken. Men nu er det kommet frem, at Parkens sikkerhedsfolk også nægtede 8-årige Silas adgang til kampen. Han havde en forkert trøje med i en pose, skriver drengens far, Jacob Nielsen, på Facebook.

Silas skulle for første gang se en stor fodboldkamp og som Brøndby-fan glædede han sig meget til at se kampen sammen med sin morfar. Men morfar var lidt betuttet ved at lade drengen tage af sted i en Brøndby-trøje, så de to blev enige om, at trøjen måtte han have med i en pose.

- Ved indgangen blev min søn afvist da han havde trøjen i posen. Så var man for meget fan til at komme ind, skriver Jacob Nielsen på Facebook.

- Hans morfar sagde så til vagten, at knægten jo kun er 8 år, men der var ikke noget at gøre.

Opslaget på Facebook afslører, at Silas måtte smide sin trøje ud ved indgangen. Det gør hans far vred.

- Det var en meget dårlig oplevelse for en dreng på 8 år, skriver han.

- Vi taler så meget om, hvad rigtige fans er... Når en rigtig fan i form af en glad forventningsfuld dreng møder op med sin morfar, tager man trøjen fra ham…Jeg forstår det ikke, skriver den frustrerede far.

Opslaget er allerede blevet delt af mere end 1500 mennesker.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip