8 mænd i pinlige sex-afsløringer: Stoppede kartofler og flydende beton op i røven

21/12/2014 18:38

Anders Reinholdt

Nyheder
Nogle mænd tænder på at… ja få ting og sager stoppet op bagi. Meeen, for nogle er det alligevel kammet ret så meget over. Ihvertfald når man ser på det britiske blad Metros nyeste Youtube-video, der er en lang afsløring af pinlige røv-situationer. Har du for eksempel hørt om præsten, der sagde, han faldt ned fra gardinerne og landede oven på en sæk kartofler, da lægerne måtte fjerne dem fra bagdelen? Eller ham, der måtte gennem timelange operationer for at få fjernet størknet beton? Se alle eksemplerne på de vanvittige og pinlige afsløringer i videoen lige her. Psst, der er også plads til et par kvinder i videoen:

Mest læste i dag

Nogle mænd tænder på at… ja få ting og sager stoppet op bagi. Meeen, for nogle er det alligevel kammet ret så meget over. Ihvertfald når man ser på det britiske blad Metros nyeste Youtube-video, der er en lang afsløring af pinlige røv-situationer.

Har du for eksempel hørt om præsten, der sagde, han faldt ned fra gardinerne og landede oven på en sæk kartofler, da lægerne måtte fjerne dem fra bagdelen? Eller ham, der måtte gennem timelange operationer for at få fjernet størknet beton?

Se alle eksemplerne på de vanvittige og pinlige afsløringer i videoen lige her. Psst, der er også plads til et par kvinder i videoen: