83-årig dræbt i sammenstød med lastbil

En lastbil og en personbil stødte tirsdag middag sammen op Drangsmøllevej ved Hørve på Vestjælland. Ulykken skete klokken 11.48, og to personer sad fastklemt i personbilen. Det viste sig at være et ældre ægtepar, og de blev begge kørt til skadestuen på Holbæk Sygehus. Her konstaterede lægerne dog, at den 83-årige mand fra Fårevejle var død af sine kvæstelser.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at mandens 82-årige hustru havde pådraget sig kvæstelser i brystet og hovedet, men at hun meldes uden for livsfare.

Ulykken skete, da en 56-årig mand fra Høng kørte i en lastbil med anhænger ad Dragsmøllevej mod nordvest. Da han nærmede sig krydset ved Skovlyvej, bemærkede han en personbil holde ved vigelinjen på Skovlyvej for at opfylde sin vigepligt.

Pludselig kørte personbilen fremad, så lastbilchaufføren ikke kunne undgå at påkøre personbilen iførerens side. Lastbilchaufføren mistede herredømmet over vogntoget, som ramte et vejtræ. Den 56-årige slap uskadt fra uheldet, og en rutinemæssig alkotest viste ingen tegn på alkoholpåvirkning.

En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge de implicerede køretøjer. Politiet afventer nu erklæringen fra bilinspektørens undersøgelser og skal sammen med en embedslæge undersøge den omkomne for at fastslå dødsårsagen.

 

Dagens Gossip