9 tegn på du har fundet din soulmate

De fleste af dine venner ruller øjne af dig, hvis du nævner ordet “soulmate”. Forestillingen om den perfekte og nærmest magiske person, der gør dig komplet, virker langt fra realistisk.

Men for mange mennesker findes der en person, som kender dig bedre end andre. En person, som du føler dig forbundet med på et dybere plan, og én som du du føler, du kan udvikle dig med som menneske. Når denne person både er din kæreste, ægtefælle og elsker, så ved du, at du har fat i noget helt specielt.

Men hvornår ved du, om du har fundet “Den eneste ene”? Det giver Huffington Post et bud på, med deres liste med 9 tegn på du har fundet din soulmate.

I kommunikerer uden at sige et eneste ord


1. Soulmates kan læse hinanden som en åben bog

Man kender den andens behov on sindsstemning. Hvis den anden er ked, ved man det, og man ved, hvad der skal til for at trøste. Man kan også færdiggøre hinandens sætninger eller ringe op til hinanden på samme tid.

2. Du kan mærke det inden i, at du har fundet den helt rigtige for dig


Når du har fundet den rigtige, er du ikke i tvivl. Du behøver ikke gætte eller spekulere, om det nu virkelig er den rigtige for dig. Hvis du kan mærke det helt inde i maven, og hvis det hele føles som om, det giver mening, så har du fundet den rigtige.

Læs også: Tegn på at din mand bliver en god far

3. Den fysiske kemi er fantastisk


… men det er ikke kun på et seksuelt niveau. Bare det at holde i hånden eller en hånd på skulderen giver dig kuller i maven og gør dig varm i hjertet.

4. I har været trygge i hinandens selskab siden dag et


Soulmates kommer godt ud af det med det samme. De tør vise deres sande jeg fra starten, og de er ikke bange for at blive dømt af den anden. Soulmates føler ofte en særlig tryghed ved hinanden, og det er lettere at slappe af sammen med den anden person.

5. Men forholdet er ikke kun regnbuer og sommerfugle i maven

Din partner udfordrer dig, som ingen andre kan.
Selvom mange tror, at det hele er en leg og en dans på roser, men det er ikke altid lige let. Jeres forhold kan godt have mange udfordringer, men omgivelserne og de svære udfordringer gør jer stærkere og holder jer sammen som par - selv i svære tider.

Læs også: Ægtepar sover i samme rytme

6. I er ikke nødvendigvis om hver eneste lille detalje i livet, men I er på den samme side, når det virkelig gælder

Selvom man har fundet sin soulmate, betyder det ikke, at man altid deler den samme holdning til tilværelsen. Men i de store hele er I på vej samme sted hen. Grundlæggende har I samme værdier og ønsker med livet.

7. Forholder giver jer begge en følelse af indre ro

Det er tydeligt, når du er sammen med den forkerte person. Så er du usikker på forholdet, og du bekymrer dig om, hvor meget eller hvor lidt der skal til, før du skræmmer din partner væk. Sådan er det ikke med soulmates. Her er du sikker på, at din partner er med dig i det lange løb. Lige meget hvad der sker i livet, så er I på samme hold, og I holder sammen. Din indre stemme fortæller dig, når du er i et sundt forhold, og det er du, når I stoler på hinanden, er trygge ved hinanden, og når I kan diskutere selv udfordrende emner på en voksen og moden måde.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

8. I har forskellige personligheder, men I griber verden an på samme måde


Soulmates ved, at de er forskellige, men de ved også, at de er sammen om at møde verden. Intet kan ødelægge deres specielle bånd.

9. I kan have kendt hinanden i årevis, men pludselig finder I ud af, at I begge er klar til at elske hinanden nu

Når det kommer til kærlighed, så er timing ét og alt. Mange barndoms- og ungdomskærester finder sammen igen, efter de har været fra hinanden og lever hver deres forskellige liv. Men pludselig en dag kan de møde hinanden, og ud af det blå strømmer kærligheden ind over dem. Så lad døren stå på klem og lad hjertet være åbent.

 

Dagens Gossip