9 ud af 10 håndboldfans tror på medaljer til de danske håndbolddrenge

Her dagen inden VM i Spanien skydes i gang for Danmark, har det danske håndboldlandshold den bedste opbakning, de kan ønske sig. Hele 9 ud af 10 håndboldfans tror nemlig så meget på drengene, at de regner med, at der enten kommer guld, sølv eller bronze med hjem fra VM.

En undersøgelse udarbejdet af herrernes hovedsponsor, Totalkredit, på holdets populære Facebook-side, viser nemlig, at 89 % af håndboldfansene tror på guld, sølv eller bronze til de danske drenge. Det er en rigtig god og vigtig opbakning at få med fra starten på VM-slutrunden.

- Det er rigtig vigtigt med god opbakning, så håndboldherrerne kan kun være tilfredse med, at ni ud af ti danske fans tror på medaljer, og at hver fjerde tror på guld. Selvom holdet har nogle sværere modstandere i deres gruppe, så ved jeg, at landsholdet er ekstrem tændte på at skabe et godt resultat til VM og er klar til at gentage succesen fra EM sidste år. Efter holdet i weekendens Totalkredit Cup fandt det gode håndboldspil frem, er der virkelig tændt et håb om, at håndboldherrerne nok skal komme hjem med metal om halsen, siger Ole Lund, marketingdirektør i Totalkredit.

Vi frygter Rusland

En af de sværere modstandere i Danmarks gruppe B er Rusland. Rusland er også den modstander fra gruppespillet, som fansene frygter mest, viser Totalkredits undersøgelse blandt de danske håndboldfans på Facebook. 42 % af de knap 7.000 fans, der har stemt, mener, at Rusland bliver den største udfordring for de danske drenge. Her er fansene enige med Ulrik Wilbek, der efter lodtrækningen i sommer sagde, at Rusland bliver den sværeste modstander i puljen. I undersøgelsen er russerne dog tæt forfulgt af vores nordiske naboer fra Island.

Danmark er i Gruppe B, og drengene skal møde Rusland i deres anden kamp den 13. januar kl. 20.15. De spiller deres første kamp i morgen mod Qatar klokken 20.15.

Danmarks pulje spilles i Sevilla, og de fire bedste i gruppen går videre til kvartfinalerne. Efter gruppespillet går de fire bedste videre til knockoutkampe i 1/8-finaler, kvartfinaler, semifinaler og finale. Turneringen begynder 11. januar og fortsætter til og med 27. januar.

Gruppe B:

• Danmark
• Makedonien
• Island
• Qatar
• Rusland
• Chile

.

Dagens Gossip