9 virkelig akavede ting, som sker for alle under sex (men som ingen taler om)

Sex kan være en virkelig pinlig fornøjelse.

Røde kinder under sex er ikke altid kun et resultat af en vild og svedig omgang i dobbeltsengen.

Den seksuelle akt kan til tider være voldsomt akavet, men vi kan berolige dig med, at du ikke er alene. 

Her er en stribe situationer i soveværelset, som de fleste almindelige mennesker (filmstjerner undtaget) med sikkerhed genkender.

Slap og tør
Stemningen er helt perfekt, og du føler dig klar til sex, men når du skal præstere, sker der bare ikke rigtig noget. For mænd kan det være rejsningen, der svigter i det afgørende øjeblik, mens kvinder kan opleve at være knastør trods stor lyst. En snigende panik over det defekte system gør, at kroppen går i baglås og nægter at samarbejde.

Skal vi ikke bare droppe det?
I begyndelsen er det lækkert, og I er begge to helt med på legen. Men pludselig sker der et eller andet - jeres flow og rytme fordufter, og tankerne begynder at vandre. Du gider bare ikke rigtig mere...

Av for hel****!
Din kæbe låser sig fast, dit ben går i krampe, dine knæ er ømme af mødet med det slidstærke sofabetræk. Sex kan faktisk være en fysisk udfordring, og hvis man ikke er heeeelt afslappet med sin partner endnu, så er det ikke det fedeste at råbe 'aaaaaaaav, stop, hop af'. Men det sker altså.

Forstyrrende lyde
Der opstår mange forskellige lyde under et samleje. Skedeprutter er et godt eksempel på en af de virkelig pinlige af slagsen, selvom de er ret almindelige. Det er bare ikke en ophidsende lyd, og den tager effektivt toppen af liderligheden, når den slipper ud og stjæler opmærksomheden i rummet. 

Klat som hat
Ligesom at der opstår mange mærkelige lyde under sex, så er der også mange forskellige væsker involveret. God sex er beskidt sex. Men det er alligevel også ret akavet, når det ender et finurligt sted. I baghovedet, i tindingen, i armhulen.. Vi ved, du ved, hvad vi taler om her.

Det stor forsvindingsnummer
Prævention er en bitch. Der opstår i forvejen en pinlig pause, når man beslutter, at det er tid til at finde pakken med jordbærsmag frem fra natskuffen - og stemning lider under fumleri med det glatte stykke gummi. Derudover kan kondomet være skyld i flere akavede øjeblikke, når det sprænger, glider af eller ligefrem forsvinder oppe i skeden (det sker altså). P-ringe og spiraler er også kendt for at modarbejde en fræk stund.

Jeg kommer! Ikke...
I er godt i gang, det hele kører, rytmen holder, tempoet stiger en smule, og klimaks er nær. Men så sker det. Det skulle have været et afgørende stød, men 'den' glider ud, og jeres chance for orgasme er destrueret.

Ikke DET hul (for guds skyld)
Der findes et sexrelateret uheld, som er mere smertefuldt end låste kæber og krampende ben. Vi tør godt vove den påstand, at de fleste kvinder har oplevet en penis på afveje. Smerten, når den ved en fejl hamrer ind i det bagerste hul, er frygtelig. Stop det, mænd!

'Jeg kravler lige herover, og så kan du rykke dit ben derhen'
Det er kun i Hollywood og pornofilm, at det er en simpel og elegant manøvre at skifte stilling. I virkeligheden er det sjældent et sexet syn - arme og ben i vejret, hendes knæ i hans ansigt, bryster og kugler alle steder. Det kan være ret udfordrende.

Akavet sex skal ikke ties ihjel - det skal grines væk. Ingen er fritaget for de pinelige øjeblikke, så lad være med at tage det så alvorligt - vi gør det trods alt for sjov.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip