90-årig plejehjemsbeboer indlagt efter brand

10/04/2013 15:10

BNB

Nyheder
Nordsjællands Politi og brandvæsen blev således tilkaldt klokken 8.14 onsdag morgen. »Vi fik branden slukket, men den 90-årige kvinde blev sendt på Rigshospitalet med røgforgiftning. Hun har ikke fået brandskader, men er blevet lagt i et trykkammer for behandling af røgforgiftning. Hendes tilstand meldes stabil,« siger vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Palle Jørgensen. Kvindens ti naboer på gangen blev evakueret til den anden ende af plejehjemmet, indtil beredskabet havde fået branden slukket. Ingen af dem fik gener af røgen. »Brandårsagen er stadig ukendt, men eftersigende ryger hun ikke,« siger Palle Jørgensen. BNB

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi og brandvæsen blev således tilkaldt klokken 8.14 onsdag morgen.

»Vi fik branden slukket, men den 90-årige kvinde blev sendt på Rigshospitalet med røgforgiftning. Hun har ikke fået brandskader, men er blevet lagt i et trykkammer for behandling af røgforgiftning. Hendes tilstand meldes stabil,« siger vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Palle Jørgensen.

Kvindens ti naboer på gangen blev evakueret til den anden ende af plejehjemmet, indtil beredskabet havde fået branden slukket. Ingen af dem fik gener af røgen.

»Brandårsagen er stadig ukendt, men eftersigende ryger hun ikke,« siger Palle Jørgensen.

BNB