AaB brændte og brændte - flovt farvel til Europa

Der var masser af vilje fra AaB's side, men til trods for et hav af chancer, så lykkedes det ikke for de rød-hvide at komme på tavlen til trods for 28 afslutninger. Enten så brændte AaB'erne på pinagtig vis, eller også så lykkedes det for Dila Goris målmand Revishvili på uortodoks vis at redde kastanjerne ud af ilden for gæsterne med febrilske redninger.

Cheftræner Kent Nielsen blæste til angreb fra kampens begyndelse. Tre mand i forsvaret, fire mand på midtbanen og så ellers tre angribere på top.

Efter en indledende jævnbyrdig affære, så tog nordjyderne ellers over. Angreb på angreb, indlæg på indlæg og afslutning efter afslutning skyllede ned mod Dila Goris mål, men til trods for det massive spilovertag så gik spillerne til pause med 0-0.

Det spilmønster fortsatte efter sideskiftet. Mere AaB-dominans, flere chancer, men stadig ingen mål til trods for store tilbud til Søren Frederiksen og Jeppe Curth.

Det havde AaB'erne kun så selv at takke for. Georgierne var sporadisk farlige på kontra-angreb, men ellers stod der AaB på det hele, men kvaliteten i afslutningerne lod meget tilbage at ønske.

Med 0-0 i Aalborg er AaB ude af Europa med et samlet 3-0 nederlag længe før det overhovedet blev sjovt. Nu blev det bare flovt.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip