AaB henter 19-årig kantspiller fra Cameroun

I sidste uge prøvetrænede den 19-årige kantspiller Christian Bassogog i AaB, og det gjorde han tilsyneladende overbevisende.

Fredag bekræfter AaB på klubbens hjemmeside, at man har skrevet en fireårig kontrakt med den hurtige og driblestærke kantspiller.

- Vi ser et stort potentiale i Christian Bassogog, der især har sin hurtighed og sine driblefærdigheder som spidskompetencer, og det er naturligvis målsætningen at udvikle ham yderligere, siger Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB, til klubbens hjemmeside.

- Vi er dog også indstillede på at have tålmodighed, så Christian kan få tid til at finde sig til rette i AaB og i Aalborg, men vi er overbeviste om, at han kan tilføre vores trup og vores hold endnu en dimension. Han er en spændende spiller.

Endnu mangler Bassogogs opholds- og arbejdstilladelse at falde på plads, så der kan gå et stykke tid, før AaB-fansene får lov til at se ham i aktion.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip