AaB-profil tvunget til pause

Rasmus Würtz kommer på grund af en knæskade ikke med i AaBs pokalkamp ude mod HB Køge.Det er et svækket AaB-mandskab, der tirsdag møder HB Køge i DBU Pokalen.

Således må den nordjyske Superliga-klubs træner, Kent Nielsen, se bort fra både Rasmus Würtz og Jakob Ahlmann.

Rasmus Würtz har de seneste par uger haft problemer med en knæskade, og udgik på grund af denne af fredag aftens Superliga-kamp mod Randers. AaB’s cheftræner Kent Nielsen forventer en vanskelig opgave i Herfølge:

- HB Køge har fået samlet et slagkraftigt hold med et fint kuld af unge spillere, så der venter os en god udfordring. Holdet har en god balance med fysik og hurtige spillere som Jeppe Kjær og Anders Kaagh, så for vores vedkommende handler det om at præstere optimalt, hvis vi skal videre til næste runde, hvilket naturligvis er målsætningen, siger Kent Nielsen og tilføjer:

- I forhold til vores opgør i fredags i Randers vil der være ændringer i startopstillingen, men vi har troen på, at vores trup har den nødvendige bredde og kvalitet til at opfylde vores eget krav om at gå videre.

Mens AaB inden FC Vestjylland og Esbjerg i aften ligger på Superligaens andenplads, er HK Køge nummer fem i 1. division.

 

Dagens Gossip