AaB-stopper om selvmål: Der vil blive peget fingre

Skrevet af admin

19/02/2015

Dagens topnyheder

Nogle gange må man bare sænke paraderne og lægge sig fladt ned, og det gør AaB-stopperen Kenneth Emil Petersen da også efter sit usædvanligt rene selvmål i 1-3-nederlaget til Club Brugge torsdag aften.

Han var nærmest upresset, da han efter en times spil roligt prikkede bolden forbi sin egen målmand, Nicolai Larsen, og dermed sørgede for et lavpunkt i den triste danske Europa Cup-aften.

- Jeg stoppede bolden og prøvede at spille den tilbage til målmanden. Det lykkedes ikke særlig godt. Det var dårligt, og jeg ville ønske, det ikke var sket, siger Kenneth Emil Petersen.

- Jeg var lidt i tvivl om, hvor min modspiller var. Sådan et mål vil der selvfølgelig blive peget fingre af bagefter, og det må jeg leve med. Men jeg synes trods alt, jeg rejste mig i resten af kampen, siger den uheldige forsvarer.

Der er heller ingen bortforklaringer efter det klare hjemmenederlag, og ligesom flere andre AaB-spillere erkender Kenneth Emil Petersen, at de danske mestre var kommet op imod overmagten.

- Vi mødte et hold, der var bedre end os i dag og sikkert også er det, når vi møder dem igen om en uge. I dag var der klasseforskel mellem dansk fodbold og toppen af Belgien.

- Vi kan ikke bruge det som undskyldning, at det er vores første kamp efter vinterpausen. Hvis vi havde mødt dem om fire uger, ville det stadig have været en vanvittig svær kamp, siger Kenneth Emil Petersen.

Nu skal AaB vinde en storsejr på eksempelvis 3-0 eller 4-2 i returkampen om en uge, hvis den europæiske rundrejse skal forlænges.

- Det er tæt på det urealistiske, men vi tager til Belgien for at spille vores chance, og så må vi håbe på et lille mirakel, siger Kenneth Emil Petersen.

/ritzau/