AaB-topscorer skifter til OB fra årsskiftet

Superligaklubben OB har sikret sig en markant forstærkning til angrebet.

Den fynske klub meddeler onsdag, at den henter Anders K. Jacobsen hos konkurrenten AaB.

Anders K. Jacobsen tiltræder på en femårig kontrakt gældende fra starten af 2016.

- Det er en stærk tilgang, vi får. Anders er en fysisk og teknisk stærk angriber, som ved, hvor målet står, og han kan indgå i kombinationer og skabe chancer på egen hånd.

- Samtidig har han stadig et stort udviklingspotentiale, siger OB’s sportsdirektør, Jesper Hansen, i en pressemeddelelse.

Anders K. Jacobsen er tidligere OB-spiller, men skiftede væk fra klubben i 2010. I 2013 kom han til AaB, hvor han fik Kent Nielsen som træner. Nu er Nielsen selv blevet træner i OB og bliver fra årsskiftet genforenet med angriberen.

- Jeg er fynbo og OB-dreng, så på den måde er jeg naturligvis glad for skiftet. Jeg har været og er glad for min tid i AaB, hvor jeg er blevet vist stor tillid.

- Men jeg havde også en rigtig god tid sidst, jeg var i Odense, og med Kent Nielsen som OB-træner var det blot endnu et plus. Det var under Kent, at jeg fik mit gennembrud, og det er en udvikling, jeg håber kan fortsætte i OB, siger Anders K. Jacobsen.

Han scorede 10 mål i den forgangne sæson og blev dermed AaB-topscorer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip