AaB-træner kigger opad: Brøndby-møde er en nøglekamp

Det forsvarende mesterhold fra AaB ligger på sjettepladsen inden forårssæsonen i Alka Superligaen, men med den rette start kan fjerdepladsen være inden for rækkevidde.

I det regnestykke er søndagens forårspremiere hjemme mod Brøndby vital.

I tilfælde af AaB-nederlag vil Brøndby på fjerdepladsen distancere AaB med otte point. Mens nordjyderne omvendt med en sejr vil overhale nummer fem FC Nordsjælland og blot være to point efter Brøndby.

- Opgøret mod Brøndby er én blandt mange nøglekampe i dette forår, hvor vi har ambitioner om at komme længere op i tabellen.

- I den sammenhæng er det påkrævet med en god start med point på kontoen i den første kamp, siger Kent Nielsen til AaB's hjemmeside.

I modsætning til de øvrige superligahold har AaB allerede en betydende kamp i benene. Torsdag tabte holdet 1-3 hjemme til Club Brugge i 1/16-finalen i Europa League.

- Vi glæder os over, at vi allerede i torsdags mod Club Brugge kom op i matchtempo i en betydende kamp, og vi håber på, at det kan komme til udtryk mod Brøndby, siger træneren.

I forhold til kampen mod belgierne er Kasper Risgård blevet klar ovenpå sygdom.

Derimod er Nicolaj Thomsen, Lukas Spalvis, Jakob Ahlmann og Donny Gorter alle ukampdygtige.

AaB's hjemmekamp mod Brøndby begynder søndag klokken 19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip