AaB-træner ser frem til brag mod AGF

AaB og AGF har i de seneste mange sæsoner ikke spillet topopgør, når de to jyske mandskaber har mødt hinanden. Men mandag aften er det nummer tre og seks, der tørner sammen.

Både AaB og AGF har i denne sæson mulighed for at kæmpe med om medaljerne Senest blev det 1-1 mellem de to mandskaber i sæsonpremieren i Aarhus 13. juli.

AaB har vundet sine seneste to kampe mod Randers FC og AC Horsens og indtager tredjepladsen med seks point ned til AGF.

- Vi glæder os meget til en kamp mellem to traditionsklubber, og begge har haft et fint efterår, hvorfor der for første gang i lang tid også er tale om et topopgør mellem de to største jyske klubber.

- Hos AGF har flere yngre kræfter markeret sig stærkt på et friskt og energisk spillende hold, der især har omstillinger som sin store styrke, siger AaB-træner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Især den centrale midtbanespiller Casper Sloth har imponeret hos AGF i dette efterår, hvilket også har betydet debut på det danske landshold.

- Det skal vi forsøge at finde modtræk overfor, og kan vi kombinere vores spillemæssige niveau fra første halvleg i vores seneste kamp mod Randers med vores forsvarsmæssige præstation i anden halvleg af samme kamp, så har vi en god chance for at få et godt resultat, mener Kent Nielsen.

AaB må undvære Jakob Ahlmann, som har karantæne, mens skadeslisten omfatter Henrik Dalsgaard og Nicolaj Thomsen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip