Åbent brev går viralt: Døende kræft-patient har en bøn til kvinden, der ønsker at dø den 1. november

29-årige Britanny Maynard, der har planlagt sin dødsdag til den 1. november, har nu modtaget et åbent brev fra en anden døende kvinde med kræft, skriver Daily Mail.

Britanny Maynard vil den 1. november modtage aktiv dødshjælp for at slutte livet, inden hendes kræft i hjernen overtager Britannys liv, men det håber 36-årige Kara Tipperts, at hun vil genoverveje. Kara er selv terminal med en brystkræft, der har bredt sig. I et åbent brev, der er blevet delt i hele verden, skriver hun blandt andet til Britanny.

- Brittany, dit liv betyder noget. Din historie betyder noget. Og dine lidelser betyder noget. Tak for, at du deler din historie med os.
- Vi ser dig. Vi ser dit liv, og der er masser, der elsker dig, som beder for, at du vil ændre mening.
- Britanny. Jeg elsker dig. Og jeg er ked af, du er døende. Jeg er ked af, at vi begge bliver bedt om at gå veje, der føles umulige at betræde.
- Når du vælger døden, frarøver du fra dem, der elsker dig muligheden for at møde dig i sine sidste stunder. Og du frarøver dem muligheden for at elske dine sidste åndedræt.

Kara fortæller endvidere i brevet, at hun håber, Britanny finder trøst i bønner og Gud og beder hende om at omfavne livet så længe, hun har mulighed for det.

Men Britanny virkede fast i sin beslutning, da hun for et par dage siden stod frem.

- Jeg kan slet ikke beskrive, hvor lettet jeg er over at vide, at jeg ikke behøver at dø sådan som lægerne har beskrevet for mig, at min hjernetumor ville overtage mit liv, sagde Britanny.

 

Dagens Gossip