Åbent Hus med Nissan Note

I weekenden 26. og 27. oktober er der startskud for salget af den helt nye Nissan Note.

Den nye Note bliver den første bil i verden, der i B-segmentet kan tilbyde Nissans nye Safety Shield. Systemet har tre funktioner: advarsler om biler i den blinde vinkel, vognbaneassistent og et avanceret Moving Object Dection-system. Det skriver Nissan i en pressemeddelelse.

Læs også: Send bilen på værksted - og få penge tilbage

Alle tre funktioner benytter et vidvinkelkamera bagpå, som giver et tydeligt billede uanset vejret takket være en indbyttet vaske-/tørrefunktion. Også et glimrende eksempel på Nissan Notes nytænkende teknik.

Den nye Note er også den første bil i B-segmentet med Around View Monitor (AVM), der giver billeder i fugleperspektiv hele vejen rundt om bilen. Det gør det langt nemmere at parkere og nedsætter risikoen for dyre skader under parkering.

Benzin eller diesel

Note kommer med to motorvarianter. En 1.2 liters benzin motor med 80hk samt en 1.5 dCi dieselmotor med 90 hk. I starten af det nye år suppleres med en 1.2 DIG-S benzin motor med 98hk, hvor der også er mulighed for CVT gear. Note er udstyret med start-stop-system, så brændstofsøkonomien er også attraktiv.

Se billederne: Danmarks ældste bil til salg

Benzin varianten kører 21,3 km på literen og dieselvarienten kører 27,8 km på literen.

 

Dagens Gossip