- Aab'er er som Chelseas Mata

Han har scoret ti gange i sine foreløbig blot 39 Superligakampe. 

Men det er ikke kun derfor, at historien om AaB-talentet Kasper Kusk er interessant. Den rummer nemlig en fin historie om, at man også kan lykkes, selv om vinden ikke altid er i ryggen.

Da Kasper Kusk, der netop er vendt hjem fra ti dage med landsholdet i forbindelse med VM-kvalifikationskampene mod Tjekkiet og Bulgarien, var ungdomsspiller, troede ingen rigtig på ham.

Faktisk blev han efter skiftet fra barndomsklubben Gug aldrig fast mand på AaBs bedste drenge- og juniorhold – han er for lille og spinkel, blev der sagt.

Men Kasper Kusk har revancheret sig. Med sit hurtige antrit sammenlignes han nu med Chelseas offensive midtbanespiller Juan Mata.

FIFA-agenten har været Kasper Kusks rådgiver siden efteråret, da AaBeren endte med at forlænge sin aftale med den nordjyske Superliga-klub frem til sommeren 2015.

- Interessen for Kasper var i efteråret enorm. Jeg fik masser af henvendelser på ham. Og det forstår jeg godt, siger John Sivebæk, der sammenligner Kasper Kusks forcer med Chelseas spanske stjerne, Juan Mata.

- Ligesom ham har Kasper et godt blik for spillet. Både vendingerne og spillet i dybden har høj klasse, siger John Sivebæk og opfordrer Kasper Kusk - trods interessen fra udlandet - til at blive i AaB i et par år endnu.

- I AaB skal han de næste par år koncentrere sig om at videreudvikle sig. Hvis han ikke kun nationalt, men også internationalt skal markere sig positivt, skal han lægge sin ellers klædelige beskedenhed på hylden. Gør han det, kan jeg sagtens se ham komme til større klubber i både Holland, England og Frankrig, siger John Sivebæk.Kasper Kusk og AaB spiller i eftermiddag klokken 15 ude mod Horsens i Superligaen.

 

Dagens Gossip