Aalborg-anfører: Vi har leveret det perfekte slutspil

27/05/2013 00:34

BNB

Nyheder
Aalborg er dansk mester i herrehåndbold efter en overraskende klar sejr i finalen over KIF Kolding København. Men hvorfor var nordjyderne så suveræne i begge finaler mod KIF?- Jeg synes, vi sidder rigtigt tungt på dem i dag. Endnu tungere end sidst, så jeg er supertilfreds. I dag vinder vi, fordi Ole Erevik står sin bedste kamp i sæsonen, og så spiller Johan Jakobsson og Kristain Kjelling jo alt for godt. Det var forklaringen i dag, sagde Mads Mensah Larsen til TV2 efter sejren i Brøndby Hallen på 29-26.Og anfører Jacob Bagersted kunne ikke være mere enig.- Det er perfekt. Vi har haft en rigtig godkendt sæson. Vi havde en fantastisk kamp i Aalborg, og i dag viste vi, at det ikke var en engangsforeteelse. Jeg synes, vi fortjener guldet. Vi har spillet et perfekt slutspil. Godt nok kom vi fra baghjul på en fjerdeplads. Men det, vi leverede i slutspillet, det var guld værd, sagde Bagersted.Træner Nikolaj Jacobsen, der altså vandt guld i sin første sæson som cheftræner, kunne heller ikke holde væg-til-væg-smilet tilbage.- Jeg er pavestolt af de her drenge. Inden jul havde vi ikke helt det, der skulle til, og vi talte om, at vi skulle have nogle andre værdier. Jeg må bare sige, at spillerne er trådt i karakter efter jul. Og i de to finalekampe har vi spillet fremragende håndbold, jublede Aalborg-træneren til TV2, inden han blev kidnappet af spilelrne til en fortjent lufttur.

Mest læste i dag

Aalborg er dansk mester i herrehåndbold efter en overraskende klar sejr i finalen over KIF Kolding København. Men hvorfor var nordjyderne så suveræne i begge finaler mod KIF?

- Jeg synes, vi sidder rigtigt tungt på dem i dag. Endnu tungere end sidst, så jeg er supertilfreds. I dag vinder vi, fordi Ole Erevik står sin bedste kamp i sæsonen, og så spiller Johan Jakobsson og Kristain Kjelling jo alt for godt. Det var forklaringen i dag, sagde Mads Mensah Larsen til TV2 efter sejren i Brøndby Hallen på 29-26.

Og anfører Jacob Bagersted kunne ikke være mere enig.

- Det er perfekt. Vi har haft en rigtig godkendt sæson. Vi havde en fantastisk kamp i Aalborg, og i dag viste vi, at det ikke var en engangsforeteelse. Jeg synes, vi fortjener guldet. Vi har spillet et perfekt slutspil. Godt nok kom vi fra baghjul på en fjerdeplads. Men det, vi leverede i slutspillet, det var guld værd, sagde Bagersted.

Træner Nikolaj Jacobsen, der altså vandt guld i sin første sæson som cheftræner, kunne heller ikke holde væg-til-væg-smilet tilbage.

- Jeg er pavestolt af de her drenge. Inden jul havde vi ikke helt det, der skulle til, og vi talte om, at vi skulle have nogle andre værdier. Jeg må bare sige, at spillerne er trådt i karakter efter jul. Og i de to finalekampe har vi spillet fremragende håndbold, jublede Aalborg-træneren til TV2, inden han blev kidnappet af spilelrne til en fortjent lufttur.