Aalborg Håndbold henter svensk målmand i Kiel

Det bliver den mangeårige Kiel-målmand Andreas Palicka, der skal lukke hullet efter Ole Erevik i Aalborg Håndbolds mål.

Den nordjyske klub meddeler søndag, at den har skrevet en kontrakt gældende fra sommer og tre år frem med den 28-årige svensker, der har spillet i THW Kiel siden 2008.

- Det er et scoop for Aalborg Håndbold at kunne sikre os en top-keeper som Palicka. Han er ikke blot en klasse-keeper, men kommer også med stor international erfaring fra de mange år i Kiel, siger direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse.

Andreas Palicka har spillet 314 kampe for den tyske storklub, hvor han de senere år har konkurreret med den tidligere Aalborg-målmand Johan Sjöstrand om spilletiden.

- Jeg kender flere svenske spillere, der har været i Aalborg Håndbold, og de har kun meget positivt at sige om klubben, så jeg glæder mig til at komme i gang til sommer, siger Andreas Palicka.

Aalborgs hidtidige førstemålmand, Ole Erevik, meddelte fredag, at han forlader klubben efter denne sæson for at fortsætte karrieren uden for Danmarks grænser.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip