Aalborgs danske mestre mister endnu en stor profil

26-årige Bagersted opfylder dog sin kontrakt med nordjyderne og bliver indtil næste sommer, hvor han skifter til den tidligere tyske topklub, SC Magdeburg.

Dermed siger endnu en profil farvel til Aalborg, efter den svenske klassemålmand Johan Sjöstrand og den norske stjerne Kristian Kjelling efter sidste sæson valgte at skifte til henholdsvis THW Kiel og Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi har hele tiden vidst, at Bagersted havde et ønske om at komme videre i sin karriere som håndboldspiller, og at Bundesligaen kunne blive næste station for ham. Nu har han alderen og de spillemæssige kvaliteter til at tage springet, og det har vi fuld forståelse for, siger Aalborgs direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside.

Han er allerede er gået på jagt efter en afløser for den bomstærke streg og forsvarsspiller.

- Sådan er vilkårene for selv de bedste danske herreklubber. Bundesligaen er attraktiv for de bedste spillere. Vi er stolte over at have været med til udvikle Jacob, og han har ydet en kæmpeindsats for Aalborg Håndbold ved at gå forrest til både træning og kamp, siger Jan Larsen.

Jacob Bagersted kom til Aalborg fra AG København i 2011, hvor han også var med i Ulrik Wilbeks trup ved VM i Sverige. Her blev han dog skiftet ud undervejs og erstattet af Michael V. Knudsen.

- Det bliver svært for mig at forlade Aalborg Håndbold efter nogle spændende år. En fantastisk klub med super-fans og et stort publikum i Gigantium, men jeg ønsker at forfølge min drøm om at spille i Bundesligaen, så da muligheden kom, slog jeg til. Det er dejligt at have det på plads i god tid, så det ikke påvirker min koncentration og mit spil samtidig med, at klubben har god tid til at finde en afløser, siger Jacob Bagersted.

 

 

 

 

Dagens Gossip