'Året DR gik' samler danskerne 2. juledag

Det bliver de to værter fra henholdsvis Aftenshowet og TV Avisen, Louise Wolff og Klaus Bundgård Povlsen, der 2. juledag skal lede seerne igennem et begivenhedsrigt 2012 i 'Året DR gik'.

De to værter lover, at der bliver plads til både smil, overraskelser og mere alvorlige miner for seere og publikum, når DR1 ser tilbage på året der gik.- Seerne kan glæde sig til at genopleve årets største, sjoveste, rørende og mærkelige begivenheder. Flere af årets hovedpersoner vil medvirke i programmet, og så bliver der flere store musikalske indslag, siger Louise Wolff og Klaus Bundgård Povlsen.En festlig ramme

I modsætning til de senere år bliver 'Året DR gik' denne gang lavet med et stort publikum som vidner. Det foregår i Falconer Salen på Frederiksberg, hvor sportsfolk, politikere og DRs egne værter sammen med 2.000 publikummer er med til at danne en festlig ramme om årets tilbageblik.- Vi glæder os meget til, sammen med hele Danmark, at sætte et både festligt og oplysende punktum for 2012.' Året DR gik' er en vigtig tradition på DR1 op mod årsskiftet og allerede 2. juledag får seerne mulighed for at genopleve årets store begivenheder fra DRs perspektiv, siger DR1s kanalchef, Lotte Lindegaard.

Foto: dr.dk

 

Dagens Gossip