Årets mest anvendte ord er slet ikke et ord

Af alle ord og symboler, brugt på nettet i 2014 slår et lille, nuttet tegn dem alle i hyppighed: Emoji-symbolet <3 eller hjertet, som vi kender fra smartphonen eller på de sociale medier er således netop kåret som det mest populære ord i år.

Kåringen kommer fra firmaet The Global Language Monitor, som er kendt for at indsamle og analysere trends i især det engelske sprog, og som hvert år udnævner årets ord ud fra deres tal.

Firmaet følger og undersøger sprogbrugen på blogs, sociale medier og 250.000 af verdens mest populære nyhedskilder online eller på print. Det lille hjerte blev her brugt flere milliarder gange dagligt verden over.

På listen optræder også andre ord, der viser, at vi i sandhed er i den sociale medie-æra; hashtag er nummer to, mens clickbait og bash tag også optræder på top 15. Se listen over de mest populære, engelske ord nedenfor, hvor listen over de mest brugte fraser også ses.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip