Årets navne klar til Open Air i Legoland

Legoland i Billund præsenterer en stjernerække af kendte danske sangere til Open Air 2013.

Medina, Burhan G, Alphabeat, Nabiha, Shaka Loveless og MGP Vinderne vil underholde både store og små, når Open Air løber af stablen den 17. august.

Begrænset antal billetter

Sidste år blev portene til Legoland lukket, da for mange gæster ville til Open Air koncert. For at undgå en gentagelse indfører parken i år et bookingsystem med et begrænset antal billetter.

Bookingen foregår på www.legoland.dk, hvor man køber en tillægsbillet til koncerten. Gæster til koncerten skal stadig betale entré til parken eller bruge sæsonpas, og derudover betaler man 50 kroner for tillægsbilletten.

Der er en begrænset mængde koncertbilletter til rådighed, som kun gælder på koncertdagen.

- Ingen ønsker at afvise børn og familier, som har glædet sig til en dejlig dag og en fed koncert i Legoland. Bookingsystemet sikrer, at vi ved, hvor mange gæster der kommer, og at vi derfor kan garantere entré til de gæster, som booker på forhånd, fortæller direktør Henrik Höhrmann.

Separat indgang til koncertpladsen

Samtidig med bookingsystemet indfører parken en separat indgang til koncertpladsen ved Polar Land. Koncertgæster får udleveret armbånd, så de frit kan gå ind og ud af koncertområdet, men der bliver altså ingen adgang for Legoland gæster uden koncertbillet.

Koncertbilletterne bliver lagt til salg på www.legoland.dk den 3. juni.

 

Dagens Gossip