To-årige Amina sparket ihjel af mors teenage-kæreste

To-årige Amina Agboola fra Peterborough i Storbritannien mistede i november livet, da hendes mors teenage-kæreste sparkede hende gennem et rum, så hun fik så svære kvæstelser, at hun døde. Men først nu indrømmer morens kæreste, Dean Harris, at det var ham, der var skyld i dødsfaldet. Det skriver Daily Mail.

Dean Harris passede Amina, da hun ved et uheld kom til at tisse i bukserne. Det gjorde angiveligt morens kæreste så vred, at han sparkede hende gennem rummet.

Harris ringede med det samme efter en ambulance og fortalte, at hun var faldet og havde slået hovedet på toilettet. Undersøgelser viste dog, at hun havde helt andre og alvorlige skader som blandt andet en ødelagt lever, en brækket arm, skræmmer i hovedet og bidemærker på kinden.

Efter flere måneder med afhøringer hos politiet indrømmede Harris, at det var ham, der havde mistet besindelsen. I går blev han tildelt en dom på livstid i fængsel med minimum 17 år bag tremmer, men det trøster ikke faren til den lille pige, der er knust.

- Hver gang jeg ser et billede af hende, begynder jeg at græde, sagde han.

Harris har nu sendt et åbent brev til familien, hvor han angrer og undskylder, at han tabte besindelsen. 

 

Dagens Gossip