To års fængsel for umotiveret knivoverfald i S-tog

Den 22-årige Omar El-Hussein var tiltalt for drabsforsøg efter han stak en fuldstændig sagesløs 19-årig mand ned i et S-tog i København i november sidste år

Retten på Frederiksberg valgte dog at taksere overfaldet, der efterlod offeret i 'manifest livsfare', som grov vold, og dermed slap Omar El-Hussein med fængsel i 2 år.

Læs også: Knivstikker: Jeg havde røget hash og var paranoid

Anklager Maria Cingari gik efter en dom for drabsforsøg og 4 års fængsel, og hun kalder dommen for 'en snæver afgørelse'.

- Fire nævninge og en dommer ville dømme for drabsforsøg, mens to dommere og to nævninge ville dømme for grov vold. I det tilfælde falder afgørelsen ud til den sigtedes forhold, siger Maria Cingari til dagens.dk.

Læs også: 22-årig forsøgte at dræbe tilfældig mand i S-tog

Under retssagen bedyrede Omar El-Hussein, at han ikke vidste, at man kunne dø af at blive stukket i benene, og netop det, at han stak efter den tilfældige 19-åriges ben, var afgørende for at dommen lød på grov vold.

- Det var en sag på grænsen, fordi han stak offeret i de nedre regioner, men dommen er faktisk i den høje ende for sager om grov vold, siger Maria Cingari, der peger på, at retten lagde vægt på, at der var tale om et sagesløst offer.

Sagen er nu sendt videre til Statsadvokaten, der skal tage stilling til, om sagen skal ankes.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip