AB overlever i næstbedste række

20/05/2013 18:16

BNB

Nyheder
Hjemme på Gladsaxe Stadion vandt træner Henrik Lehms tropper 4-2 over et uengageret Lyngby-mandskab, og det var lige det, der skulle til for at sikre overlevelse. I stedet må Skive følge konkursopløste FC Fyn ud af Nordicbet Ligaen. Inden kampen lå Skive og AB lige med 34 point med en fordel til AB i kraft af bedre målscore. Skive leverede ellers også sin del af arbejdet i forsøget på at redde sig. Nede med 1-2 i Hobro endte det alligevel med en 4-3-sejr ført an af blandt andre den trippelte måslcorer Morten Beck Andersen. Hos AB blev der først rigtig ro på tribunerne, da Marc Dal Hende scorede sit andet mål til 4-2-resultatet efter en vellykket hjørnesparkskombination. Lyngbys Patrick Mortensen var to gange på plads med reduceringer til 3-1 og 3-2, så der en overgang var nervøsitet hos hjemmeholdet. Men i sidste ende kunne spillerne ånde lettet op efter en skuffende sæson med trænerfyring undervejs. Skive har dog et sidste halmstrå, hvis der skal sikres overlevelse i Nordicbet Ligaen. FC Hjørring er truet af tvangsnedrykning på grund af økonomiske problemer. FC Hjørring har anket en tvangsnedrykning, og den sag afgøres den 25. maj af DBU.

Mest læste i dag

Hjemme på Gladsaxe Stadion vandt træner Henrik Lehms tropper 4-2 over et uengageret Lyngby-mandskab, og det var lige det, der skulle til for at sikre overlevelse. I stedet må Skive følge konkursopløste FC Fyn ud af Nordicbet Ligaen.

Inden kampen lå Skive og AB lige med 34 point med en fordel til AB i kraft af bedre målscore. Skive leverede ellers også sin del af arbejdet i forsøget på at redde sig. Nede med 1-2 i Hobro endte det alligevel med en 4-3-sejr ført an af blandt andre den trippelte måslcorer Morten Beck Andersen.

Hos AB blev der først rigtig ro på tribunerne, da Marc Dal Hende scorede sit andet mål til 4-2-resultatet efter en vellykket hjørnesparkskombination. Lyngbys Patrick Mortensen var to gange på plads med reduceringer til 3-1 og 3-2, så der en overgang var nervøsitet hos hjemmeholdet. Men i sidste ende kunne spillerne ånde lettet op efter en skuffende sæson med trænerfyring undervejs.

Skive har dog et sidste halmstrå, hvis der skal sikres overlevelse i Nordicbet Ligaen. FC Hjørring er truet af tvangsnedrykning på grund af økonomiske problemer. FC Hjørring har anket en tvangsnedrykning, og den sag afgøres den 25. maj af DBU.