Abort hjemsøger numsefikseret rapper

At få afbrudt en graviditet er noget af det hårdeste, en kvinde kan opleve.

Og selv om Nicki Minaj selv valgte at få en abort, da hun blot var en teenager, har beslutningen fyldt enormt meget hos den populære rapper lige siden.

Det skriver Rolling Stone Magazine.

- Jeg troede virkelig, at jeg skulle dø. Jeg var kun en teenager, og det er den sværeste beslutning, jeg nogensinde har truffet, siger den 32-årige "Anaconda"-hitmager.

Da Minaj blev gravid, gik hun stadig i skole, og barnets far var en del ældre end rapperen selv. Og set i bakspejlet er superstjernen lykkelig over, at barnet aldrig nåede at se dagens lys.

- Det ville være selvmodsigende, hvis jeg sagde, at jeg ikke går ind for, at kvinder skal have ret til at få en abort. Jeg var i hvert fald ikke klar til at blive mor. Jeg havde ingenting at tilbyde et barn, men beslutningen har stadig hjemsøgt mig hele mit liv, fortæller superstjernen.

Selv om Minaj før har rappet om den ubehagelige oplevelse, var det først for alvor, da hun udgav nummeret "All Things Go" i december, at hendes millioner af fans fandt ud af, hvad hun gennemgik som teenager.

"All Things Go" handler om de personlige tragedier, rapperen har oplevet. Og en af disse er altså teenage-aborten.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip