Absalonsen: Glad for at give træneren et godt farvel

Sønderjyske spillede søndag eftermiddag sæsonens sidste kamp i Alka Superligaen. Holdet spillede en fin kamp, men måtte se sig slået af de nykårede mestre fra FC Midtjylland med cifrene 2-1.

Sæsonens sidste kamp betyder også sidste kamp for træner Lars Søndergaard i Sønderjyske, som efter sommerferien skal stå i spidsen for AaB.

Den rutinerede Sønderjyske-spiller Johan Absalonsen var glad for at give sin træner en god afsked, selvom det blev til nederlag.

- Det er rart at give vores træner en god kamp i afskedsgave. Vi kom til Herning og viste, at vi kunne spille lige op med mestrene, så det giver også gode forhåbninger for næste sæson, siger han.

Sønderjyske er aldrig rykket ned med Lars Søndergaard, selvom holdet må klare sig med få midler. Det skal man give Søndergaard stor kredit for, siger Johan Absalonsen.

- Som træner har han betydet meget for os. Med få midler har han overlevet sæson efter sæson med en stærk defensiv organisation. Det kan man give ham stor kredit for, siger den hurtige kantspiller.

Selv var træneren også godt tilfreds med at afslutte sin tid i Sønderjyske med en god præstation.

- Jeg er glad for at få afsluttet fint. Vi spillede absolut til point i min sidste kamp, men det lykkedes desværre ikke. Præstationen var dog det vigtigste, og resultatet har vi glemt om 48 timer, siger han.

Sønderjyske endte som nummer 10 og overlevede dermed endnu engang i Superligaen, som er holdets målsætning.

- Jeg har nydt min tid i Sønderjyske både sportsligt og personligt. Målsætningen har altid været overlevelse, og det har jeg nået hver sæson, så det er jeg stolt af, siger træneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip