Absurd sag om retten til Oliver: Thomas Sørensen gået under jorden med sin søn i Danmark

04/04/2012 17:53

redaktion

Nyheder
KORT NYT: En noget absurd sag omkring forældremyndigheden over drengen Oliver har fået en alvorlig drejning, efter at faderen, den 40-årige Thomas Sørensen, tirsdag bortførte drengen fra Østrig. Det absurde i sagen er, at de østrigske myndigheder har givet moderen forældremyndigheden, mens Danmark har tildelt Oliver til Thomas Sørensen. Tirsdag tog han bogstaveligt talt drengen ud af armene på sin mor i den østrigske by Graz, og i dag er han tilbage i Danmark, hvor han nu er gået under jorden. Myndighederne i Østrig har svaret igen ved at udstede en international arrestordre på faderen, der altså nu gemmer sig i Danmark med Oliver.

Mest læste i dag

KORT NYT: En noget absurd sag omkring forældremyndigheden over drengen Oliver har fået en alvorlig drejning, efter at faderen, den 40-årige Thomas Sørensen, tirsdag bortførte drengen fra Østrig.

Det absurde i sagen er, at de østrigske myndigheder har givet moderen forældremyndigheden, mens Danmark har tildelt Oliver til Thomas Sørensen.

Tirsdag tog han bogstaveligt talt drengen ud af armene på sin mor i den østrigske by Graz, og i dag er han tilbage i Danmark, hvor han nu er gået under jorden. Myndighederne i Østrig har svaret igen ved at udstede en international arrestordre på faderen, der altså nu gemmer sig i Danmark med Oliver.