AC Horsens politianmeldt for aktie-rod

Superligaklubben AC Horsens er blevet meldt til politiet for ikke at have overholdt reglerne, da klubben udbød aktier tidligere på året.

Det er Finanstilsynet, der er gået til politiet med sagen, fordi det er tilsynets opfattelse, at AC Horsens burde have udarbejdet et tillæg til aktieprospektet, der gjorde opmærksom på ændringer i bestyrelsen.

Finanstilsynet mener ikke, at investorerne fik tilstrækkelige oplysninger om, at flere bestyrelsesmedlemmer fratrådte. Den slags oplysninger anses for "væsentlige nye omstændigheder".

Bestyrelsesformand i AC Horsens Ole Simonsen ærgrer sig over forløbet.

- Det er både ærgerligt og beklageligt med politianmeldelsen, for vi lægger stor vægt på at overholde de regler, der er forbundet med at være en børsnoteret virksomhed - regler Finanstilsynet tolker anderledes, end vi gjorde, siger Ole Simonsen i en pressemeddelelse.

- Vi har hele vejen igennem forløbet været lydhør over for Finanstilsynet og har udelukkende handlet i god tro.

- Vi rådførte os med forskellige relevante parter i forbindelse med vores aktieemission og var af den klare overbevisning, at vi havde gjort alt korrekt i forbindelse med vores aktieemission og generalforsamling, lyder det fra Ole Simonsen.

 

 

Dagens Gossip