Advarsel: Der er fundet listeria i en bred vifte af skiveskåret pålæg

12/05/2015 12:19

Ninna Andreasen

Nyheder
Virksomheden BF-OKS tilbagekalder en række skiveskårne pålægsprodukter, da der er fundet listeria i et af produkterne. Det skriver Fødevarestyrelsen. Det gælder: Saltkød Stegt Kam Kalkun med Paprika Røget rullepølse med persille Roastbeef Blomster salami Kyllingebryst farseret Rullepølse Sønderjysk salami Alle produkter er skåret i skiver og pakket i sorte plastikbakker med film. De indeholder alle 500 gram pålæg. Produktionsdatoen er den 6. maj 2015. Virksomhederne har modtaget produkterne den 7. maj. Produkterne har alle holdbarhed til den 20. maj med undtagelse af roastbeefen, som har mindst holdbarhedsdato den 18. maj. Listeria kan give influenzalignende symptomer såsom feber og hovedpine. I sjældne tilfælde kan det føre til meningitis og blodforgiftning. Forbrugere, der har købt produkterne, bør kassere dem eller levere dem tilbage til virksomheden, hvor de er købt.

Mest læste i dag

Virksomheden BF-OKS tilbagekalder en række skiveskårne pålægsprodukter, da der er fundet listeria i et af produkterne. Det skriver Fødevarestyrelsen.

Det gælder:

Saltkød
Stegt Kam
Kalkun med Paprika
Røget rullepølse med persille
Roastbeef
Blomster salami
Kyllingebryst farseret
Rullepølse
Sønderjysk salami

Alle produkter er skåret i skiver og pakket i sorte plastikbakker med film. De indeholder alle 500 gram pålæg.

Produktionsdatoen er den 6. maj 2015. Virksomhederne har modtaget produkterne den 7. maj. Produkterne har alle holdbarhed til den 20. maj med undtagelse af roastbeefen, som har mindst holdbarhedsdato den 18. maj.

Listeria kan give influenzalignende symptomer såsom feber og hovedpine. I sjældne tilfælde kan det føre til meningitis og blodforgiftning.

Forbrugere, der har købt produkterne, bør kassere dem eller levere dem tilbage til virksomheden, hvor de er købt.