Advarsel om farligt stof: Tre unge indlagt på hospitalet efter overdosis til technofest

En technofest på Vesterbro i København er endt uhyggeligt for tre unge gæster, som natten til søndag er blevet kørt på hospitalet.

De har alle fået en overdosis, oplyser Københavns Politi.

- Der har været en technofest og i den sammenhæng har tre unge mennesker fået en overdosis. De er kommet på hospitalet, og en læge ringede derfra og sagde, at det var alvorligt med dem, og at de indtager intensivpladserne på Hvidovre Hospital, siger vagtchef Claus Rønnegaard til Ritzau.

Der er ingen oplysninger om identiteten på de tre unge. Det er derfor ikke oplyst, om der er tale om mænd eller kvinder, men de er alle i starten af 20'erne.

En af dem havde såkaldt respirationsstop og holdt op med at trække vejret. De meldes dog alle umiddelbart uden for livsfare.

Politiet rykkede efterfølgende ud til festen, der finder sted på Enghavevej. Her gjorde de med hjælp fra personerne i spidsen for festen opmærksom på den alvorlige situation.

- Arrangøren er professionel og samarbejdsvillig, så musikken til festen blev stoppet kortvarigt, og de knap 1000 gæster blev advaret, hvorefter festen fortsatte, siger vagtchefen.

Det er uvist, hvilket stof de tre unge mennesker har taget. Politiet oplyser dog, at der er mistanke om et ketamin-lignende stof fra udlandet.

Ketamin har hallucinerende virkninger, og det anvendes hovedsageligt som medicin til dyr. Mistanken er, at der er tale om en version af ketamin, hvor sammensætningen er stærkere end normalt.

Politiet har holdt tilsyn ved festen siden klokken tre natten til søndag for at holde øje med, om andre gæster skulle få en overdosis.

Der har ikke været overdosis-tilfælde eller ambulancer på stedet siden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip