Advarsel til hundeejere: Den lille terrier Peppa blev frygtelig såret under gåtur på stranden

For nylig havde et ægtepar en grim oplevelse med deres hund, som de ikke anede kunne ske. Nu advarer de andre hundeejere om den ukendte fare. Det skriver den engleske avis The Mirror.

Forrige weekend gik hunden Peppa tur med sine ejere på en britisk strand, da den nysgerrige hund stoppede op ved en død vandmand, der lå i sandet.

Peppa, en lille fox terrier, snusede til dyret og gik videre.

Lidt senere begyndte hunden at pive og hyle. De chokrede ejere opdagede, at terrien pludselig havde fået store, åbne sår på ryggen efter strandturen i Saundersfoot i Pembrokershire i Wales.

Foto: Facebook/Vets4Pets Carmarthen.

Ægteparret skyndte sig til dyrlægen med Peppa.

Den overraskede dyrlæge gik straks i gang med at behandle den ilde tilredte hund, der efterhånden havde store blodige sår over det meste af ryggen.

Det er dyrlægens teori, at Peppa fik en meget kraftig allergisk reaktion efter at have haft snuden nede i den døde gople.

- Ejerne så Peppa snuse til en død vandmand på stranden, og det er muligt, at hunden også mødte en i vandet. Vi så et billede af den døde vandmand, og det lignede ikke den slags, som forårsager grim svie, men Peppa har tydeligvis lidt af en alvorlig reaktion og hendes skader ligner næsten en kaustisk forbrænding, forklarer dyrlægen Lyn Davies fra Vets4Pets, der behandlede den lile fox terrier, til avisen.

Foto: Facebook/Vets4Pets Carmarthen.

Peppa blev behandlet med smertestillende, penicillin og fik renset og forbundet sine store sår.

Både Peppas ejere og dyrlægen vil gerne advare andre hundeejere mod vandmænd, som kan virke meget harmløse.

- Det er altid vigtigt, at hundejere er opmærksom på, at vandmænds “stikkere” kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle dyr. og at bare fordi en vandmand er død, har den stadig evnen til at “stikke”, siger dyrlægen Lyn Davies.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip