Advokat: Anonymt brev kan komme fra mit firma

Det anonyme brev, der er blevet sendt til Skattesagskommissionen, kommer muligvis fra advokatfirmaet Tommy V. Christiansen.

Brevet, der blev sendt til kommissionen 19. september, er poststemplet i Østjylland i det område, hvor advokatfirmaet har hovedsæde.

Partner Tommy V. Christiansen fastslår over for Radio24syv, at han ikke selv har kendskab til, at brevet skulle komme fra en advokatsekretær i hans firma, der i alt har 30-40 advokatsekretærer ansat. Sent mandag aften sendte han derfor mails til sine medarbejdere for at få sagen afklaret.

»Jeg kan ikke afvise, at brevet kommer fra mit kontor, men jeg forestiller mig ikke, at en af mine sekretærer kunne være indblandet,« siger han til Radio24syv.

Han afviser dog at have formuleret et centralt notat i Helle Thorning-Schmidt (S) og hendes mands skattesag, som angiveligt skulle være lavet på en anmodning fra Venstre.

»Mit advokatfirma har ikke lavet notatet på bestilling - hverken fra politikere eller Skatteministeriet,« siger Tommy V. Christiansen.

Han kan dog godt forstå, hvorfor hans firma vækker opsigt. Tommy V. Christiansen har tidligere udtalt sig i forbindelse med skattesagen og er i øvrigt medlem af Venstre.

 

Dagens Gossip