Æggevandalisten Bieber får kæmpebøde

22.000 kroner for et æg.

Det lyder af meget. Men ikke desto mindre skal Justin Bieber betale over 440.000 kroner for at have kastet omkring 20 æg på sin gamle nabos hus. Det blev bestemt af retten onsdag, og Biebers advokat Shawn Holley er tilfreds med retssagens resultat.

- Justin er glad for at lægge denne sag bag sig, så han kan kigge fremad og fokusere på sin karriere og sin musik, siger han til TMZ.com.

Foruden den enorme bøde blev "Baby"-sangeren også idømt to års prøvetid, ligesom han fik fem dages samfundstjeneste og skal tage 12 obligatoriske kurser mod vrede. Derudover må han ikke opholde sig i nærheden af offeret for æggevandalismen, idet dommeren idømte Bieber et polititilhold mod sin tidligere nabo.

Og hærværket mod Biebers nabo er blot en enkelt af mange skandalesager, som den unge canadiske sanger i den seneste tid har været hovedperson i. Hashrygning, uansvarlig kørsel i bil og en sag om en ulovlig kæleabe er blot nogle få eksempler på popsangerens mange skandaler.

Den verdensberømte superstjerne er kun 20 år gammel.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip