Ærlig Monte Carlo-kæreste om at blive mor ved et uheld: ‘Jeg keder mig’

Det skete ved et uheld, da DR-Journalisten Sisse Sejr Nørgaard blev gravid med den ene halvdel af den populære Monte Carlo-duo, Esben Bjerre.

Det fortæller hun i dag i et interview med Eurowoman.

- Min kæreste Esben (Bjerre fra bl.a. Monte Carlo, red.) og jeg sluttede en skøn ferie af med en krise over, om vi overhovedet skulle blive sammen. Vi var nok egentlig et drukpar til at begynde med. Der var et par uger, hvor det hele koksede, og hvor jeg drak lidt mere intensivt. Jeg missede nok en eller to p-piller, fortæller Sisse Sejr Nørgaard.

Hun fik pludselig på fornemmelsen, at der var et eller andet, der ikke var, som det plejede at være, da hun fik nogle besynderlige ‘kødcravings’.

- Jeg tog en graviditetsprøve, som viste, at jeg var lidt gravid. Jeg tog seks prøver til, som viste det samme. Lidt gravid. Men det fandt jeg hurtigt ud af, at der ikke var noget, der hed hed. Jeg var gravid, siger DR-journalisten til Eurowomen.

DR-parret brugte derefter tre måneder på at veksle mellem at skændes, at græde og at være vildt glade. Efter den tid gik det op for Sisse Sejr Nørgaard, at hun var nødt til at få barnet, fordi hun ikke ville kunne se sig selv i øjnene, hvis hun som 30-årig fik en abort.

Nu, hvor parrets lille fælles datter er blevet født, er det alligevel noget af det bedste, der er sket for nogen af dem. Men Sisse Sejr Nørgaard er lige for tiden på barselsorlov, og dét liv er ikke støbt efter den nu 31-årige journalists behov, fortæller hun:

- Nu, hvor hun er kommet ud, tænker jeg, at det nok skal gå. Men jeg keder mig. Jeg har altid tænkt, at jeg gerne ville have børn, men jeg har mest af alt tænkt, at jeg gerne ville have det sjovt, siger den ærlige, nybagte mor til Eurowoman.

Hun fortæller, at hendes 27-årige Monte Carlo-kæreste og far til hendes lille datter, Esben Bjerre, er med til at give hende det overskud, hun ind i mellem føler, at hun mangler. For eksempel, da hun blev syg lige op til fødslen, og fik datteren ved et kejsersnit. Esben Bjerre var der for hende hele vejen igennem, og det er han stadig.

- Så kan det godt være, at han indimellem flirter lidt for meget i byen, fordi han er 27 år, og alle pigerne pludselig vil have ham. Det kan jeg godt rumme. Ligesom han kan rumme, når jeg ligger i fosterstilling på sofaen og siger, at jeg ikke vil være mor. Han gør mig virkelig grundlykkelig, siger Sisse Sejr Nørgaard.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip